رئیس شورای راهبری انتخاب وزرای دولت چهاردهم گفت: خبر ارائه ۳ گزینه برای هر وزارت کاملا نادرست است. برای هر دستگاه لااقل ۸ نامزد تعیین شده و به رئیسجمهور محترم تقدیم شده است.
مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری صبح امروز (یکشنبه) ۷ مردادماه ۱۴۰۳ در حسینیهی امام خمینی (ره) در حال برگزاری است و رهبر معظم انقلاب اسلامی با تنفیذ رأی ملت، جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان را به عنوان ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب کردند.
کرباسچی به جماران گفت: من اخیراً آماری خواندم که در قطعی برق این چند روز، بیش از 50 میلیارد دلار به اقتصاد و درآمد ملی کشور ضرر وارد شده است. اینها همه بحرانهای عظیمی است؛ مسئله آب، محیط زیست و ... کسانی که میخواهند با این بحرانها بجنگند که نمیشود سر و دست بشکنند. در باورمان نیست که این قدر آدمهای مسئولیتشناس و دلسوز و جان فدا در کشور پیدا شدند ...
فرجی راد با اشاره به مسئله FATF گفت: «اگر مذاکره با آمریکا به صورت جدی دنبال شود، آنها هم حل خواهد شد. اتفاقاً در بحث FATF در آستانه یک موافقتی بود و در مجمع تشخیص مصلحت نظام صحبتهایی شده بود، خیلیها موافق و خیلیها مخالف بودند. من فکر میکنم اگر قرار بر این باشد که از طریق مذاکره و توافق، تحریمها برداشته شود، مسئله FATF هم حل خواهد شد.»
فعال سیاسی اصلاح طلب نوشت: حمایت مستقیم وکم سابقه رهبری از پزشکیان در گفتگو با مجلسی که می توانست بزرگترین مانع راه پیشرفت دولت جدید باشد خیلی اتفاق راهگشایی است.
رئیس جمهور منتخب با انتقاد به نبود احزاب، تصریح کرد: ما به توسعه اجتماعی نرسیدیم. اگر به توسعه اجتماعی رسیده بودیم و احزاب و افرادی با رزومه خوب داشتیم و میتوانستیم از میانشان افرادی را انتخاب کنیم؛ در نتیجه بدلیل عدم توسعه یافتگی اجتماعی مجبور هستیم بر طبق شاخصهایی تصمیم بگیریم و افرادی را انتخاب کنیم که به ما کمک کنند.
رئیسجمهور برگزیده تأکید کرد: اگر باهم باشیم، حتی اگر برنامه ضعیف داشته باشیم، میتوانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر برنامه قویای داشته باشیم اما باهم نباشیم متاسفانه نمیتوانیم به اهدافمان برسیم.
سخنگوی حزب اعتدال و توسعه گفت: برگ برنده دولت چهاردهم شخص دکتر پزشکیان است. آن چیزی که چه در عالم اقتصاد، چه در عرصه سیاست خارجی، چه در عرصه مباحث فرهنگی و مباحث اجتماعی بوده، همه بر حول جریانی میچرخد که دکتر پزشکیان وامدار آن در پیروزی در انتخابات خودش است.
از خود بپرسید چرا از روز چهارشنبه 13 تیرماه نرخ ارز سیر نزولی محسوسی به خود گرفت. چرا با پیام رییسجمهور منتخب به جهان که پیام گفتوگو و آرامش و صلح و همکاری بود، نرخ ارز کاهش محسوسی پیدا کرد؟
قرار است مراسم تنفیذ حکم رئیسجمهور منتخب توسط رهبری در روز یکشنبه 7 مرداد انجام و سپس مراسم تحلیف دو روز بعد، 9 مرداد در مجلس شورای اسلامی برگزار شود. اما تا پیش از طی این دو مرحله، دستورات رئیسجمهور جدید چه جایگاه قانونی و اثر حقوقی دارد؟